Vučić: Branićemo se od onih spolja kojima Srbija nikad nije dovoljno mala

Pratite nas
Čuvaćemo Srbiju i od onih spolja, kojima nikad nije dovoljno mala, i od onih iznutra, koji bi da je vrate u prošlost, pljačkaške privatizacije i razorene fabrike, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Pančevu, gde se obratio građanima koji su ispunili centralni gradski trg, prenosi Tanjug.
Vučić o vaterpolistima: Zašto nismo tražili posebnu policijsku zaštitu

Vučić je u govoru najavio da priprema razvojne planove za budućnost i rekao da je u prethodnih pet godina otvorio 180 fabrika i fabričkih pogona, a da bi voleo kada bi u naredne četiri mogao da otvori još 100.

Najavio je dalje uvećanje prava, primanja, plata i penzija i to tako da se ne narušava stabilnost budžeta i države, jer tako radi odgovorna vlast.

„Čuvaćemo Srbiju pred onima spolja kojima Srbija nikad nije dovoljno mala, ali i od onih iznutra koji bi da je vrate u prošlost, pljačkaške privatizacije i razorene fabrike“, poručio je Vučić.

Mi smo za Srbiju koja će imati nemačku kompaniju ZTF u Pančevu i mnoge druge investitore u zemlji, nove bolnice, uređene škole i vrtiće i više dece, istakao je predsednik Srbije.

„To je Srbija budućnosti“, rekao je Vučić. 

Ponovio je da će biti mnogo teško oko Kosova.

„Ne mogu da vam govorim kao drugi, jer nisam lažov, ali ćemo raditi zajedno“, poručio je i dodao da će Srbija uvek pokušavati da napravi kompromis sa Albancima, ukoliko oni ukinu sumanute takse. 

„Čekamo da ukinu te sumanute takse. Ako ih ne ukinu nikad, nikom ništa, živećemo sa tim problemom, živećemo sa tim mukama i pomagaćemo našem narodu na KiM, ako ih ukinu, uvek ćemo pokušavati da napravimo kompromis, ali nikada nikome nećemo dozvoliti da unižava Srbiju i da misli da je Srbija mala i slaba i da mogu da je ponižavaju kao do 2012. godine“, rekao je Vučić u Pančevu.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala