Jovana Stojiljković: Da me izaberu za predsednika, odmah bih dala otkaz (video)

© SputnikMaša Radović i Jovana Stojiljković
Maša Radović i Jovana Stojiljković - Sputnik Srbija
Pratite nas
Mlada glumica Jovana Stojiljković otkrila je za Sputnjik šta nikada ne bi uradila zbog uloge, gde vidi sebe za deset godina, s kim bi volela da se nađe u filmskom kadru, ali i ko je bolji „ljubavnik“ — Biković ili Kuzmanović.

Pored velikog broja angažmana u teatru i ispred kamere, mlada glumica Jovana Stojiljković trenutno priprema lik Sofke u predstavi „Nečista krv“ koja će biti izvedena u aprilu na sceni Narodnog pozorišta.

Pošto je u vrlo kratkom vremenskom periodu uspela da pridobije simpatije publike ulogama u filmu „Južni vetar“ kao i serijama „Jutro će promeniti sve“ i „Senke nad Balkanom“, Jovanu smo pitali da li bi svoje glumačke veštine oprobala i van granica Srbije.

„Razmišljala sam o tome, naravno. Gledajući strane projekte, da li ruske, da li američke produkcije, sve to deluje nekako skupo, deluje da imaju divne uslove za rad, scenariji su zanimljivi. Mislim da je jezik uvek barijera. Miloš Biković je sjajan primer kako je on svojom marljivošću uspeo to da prevaziđe. On je dokaz da se trud isplati i da je sve moguće. Kada budem imala manje posla ovde, možda ću ići u neku školu jezika“, objasnila je glumica za Sputnjik.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala