Svi se mole za Salu, policija obustavila potragu

© AP Photo / David VincentEmilijano Sala
Emilijano Sala - Sputnik Srbija
Pratite nas
Vlasnik fudbalskog kluba „Kardif“ Vinsent Tan je danas rekao da će svi u klubu nastaviti da se mole za fudbalera Emilijana Salu, pilota Ibotsona i njihove porodice, nakon što je mali avion u kojem su se nalazili u ponedeljak nestao iznad Lamanša.

On je rekao da ih je sve u klubu potresla vest od ponedeljka i dodao: „Radovali smo se što ćemo Emilijanu omogućiti sledeći korak u njegovom životu i karijeri“, prenosi Rojters.

Tan je dodao i da su svi koji su poznavali Emilijana opisivali fudbalera kao dobrog i skromnog mladića koji je želeo da ostavi što bolji utisak u Premijer ligi i da je reakcija fudbalske zajednice povodom ove tragedije zaista dirljiva, kao i da želi da uputi iskrenu zahvalnost onima koji su poslali poruke podrške.

Potraga za nestalim avionom koji je prevozio argentinskog fudbalera Emilijana Salu iz Nanta u Kardif danas je završena, saopštili su zvaničnici uz konstataciju da su šanse da ima preživelih izuzetno male, prenosi agencija.

Mala letelica sa 28-godišnjim fudbalerom i pilotom Dejvidom Ibotsonom nestala je sa radara u ponedeljak uveče iznad Lamanša, a istražitelji su rekli da ne očekuju da pronađu ikoga živog.

Sala je leteo iz Nanta, u kojem je bio kako bi se pozdravio sa doskorašnjim saigračima, a leteo je u Kardif, u Velsu, gde je trebalo da nastavi karijeru.

Tokom potraga u protekla tri dana nije nađeno ništa što bi ukazivalo na ostatke aviona ili preživele.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala