Narod okupirao centar Beograda — čekaju Putina (foto, video)

© Sputnik / Sandra ČerinMiting podrške Putinu
Miting podrške Putinu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Na Terazijama, baš ispred hotela „Moskva“, okupio se veliki broj građana iz cele Srbije, koji će prošetati do Hrama Svetog Save na Vračaru, gde će pozdraviti predsednike Rusije i Srbije, Vladimira Putina i Aleksandra Vučića.

Okupljeni nose zastave Srbije, transparente na kojima su fotografije srpskog i ruskog predsednika, a dominira i transparent na kome piše: „Sloboda, pravo, čast, pravda, mir — jednim imenom Putin“, kao i: „NATO decenijama traži najjače rusko oružje, a ono im je pred nosem, jedno je u Rusiji — to je rusko srce, a drugo najjače je Putin“.

© Sputnik / Sandra ČerinIz Čajetine je u Beograd došlo sedamdesetak pripadnika opštinskog odbora SNS da pozdrave predsednika Putina. Kažu da bi mu poručili da Srbiji pomogne u rešavanju ključnih pitanja za našu zemlju.
Iz Čajetine je u Beograd došlo sedamdesetak pripadnika opštinskog odbora SNS da pozdrave predsednika Putina. Kažu da bi mu poručili da Srbiji pomogne u rešavanju ključnih pitanja za našu zemlju. - Sputnik Srbija
Iz Čajetine je u Beograd došlo sedamdesetak pripadnika opštinskog odbora SNS da pozdrave predsednika Putina. Kažu da bi mu poručili da Srbiji pomogne u rešavanju ključnih pitanja za našu zemlju.

Ima i transparenata s natpisima "Za slobodnu i pristojnu Srbiju", "Srbija i Rusija večni prijatelji", a na ruskom i srpskom jeziku napisano je i "Srbi i Rusi — braća zauvek".

© Sputnik / Sandra ČerinGrađani Srbije transparentima dočekuju Putina
Građani Srbije transparentima dočekuju Putina - Sputnik Srbija
Građani Srbije transparentima dočekuju Putina

„Čovek kao Putin se jednom rađa! Bez njega se loše piše i Srbiji i Rusiji i celom svetu. Rusija je majka, a Srbija ćerka“, kaže za Sputnjik Đuro iz Knina, sa prebivalištem u Beogradu.

© Sputnik / Sandra ČerinMiting podrške Putinu na Terazijama
Miting podrške Putinu na Terazijama - Sputnik Srbija
Miting podrške Putinu na Terazijama

Na Terazije je došao sa zastavama, šapkom, i šalom na kome je ispisano „Rusija“ i zakačena slika Vladimira Putina. Kako je objasnio, želi da pozdravi ruskog predsednika i da mu poruči da nastavi da radi svoj posao kao i do sada.

© Sputnik / Sandra ČerinTransparenti na mitingu podrške Putinu
Transparenti na mitingu podrške Putinu - Sputnik Srbija
Transparenti na mitingu podrške Putinu

Podršku poseti Vladimira Putina Srbiji dali su na ovaj način građani iz cele Srbije, Kraljeva, Loznice, Niša, Kruševca, Kragujevca, Novog Sada…

Građani će krenuti do Hrama Svetog Save Ulicom kralja Milana, preko Slavije i Bulevarom oslobođenja.

 

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala