Đuro iz Knina: Čovek kao Putin se jednom rađa

© Sputnik / Sandra Čerin„Čovek kao Putin se jednom rađa! Bez njega se loše piše i Srbiji i Rusiji i celom svetu. Rusija je majka, a Srbija cerka“, kaže za Sputnjik Đuro iz Knina, sa prebivalištem u Beogradu. Na Terazije je došao sa zastavama, šapkom i šalom na kome je ispisano „Rusija“ i zakačena slika Vladimira Putina. Kako je objasnio, želi da pozdravi ruskog predsednika i da mu poruči da nastavi da radi svoj posao kao i dosad.
„Čovek kao Putin se jednom rađa! Bez njega se loše piše i Srbiji i Rusiji i celom svetu. Rusija je majka, a Srbija cerka“, kaže za Sputnjik Đuro iz Knina, sa prebivalištem u Beogradu. Na Terazije je došao sa zastavama, šapkom i šalom na kome je ispisano „Rusija“ i zakačena slika Vladimira Putina. Kako je objasnio, želi da pozdravi ruskog predsednika i da mu poruči da nastavi da radi svoj posao kao i dosad. - Sputnik Srbija
Pratite nas
„Čovek kao Putin se jednom rađa! Bez njega se loše piše i Srbiji i Rusiji i celom svetu. Rusija je majka, a Srbija ćerka“, kaže za Sputnjik Đuro iz Knina, sa prebivalištem u Beogradu.

Na Terazije je došao sa zastavama, šapkom i šalom na kome je ispisano „Rusija“ i zakačena slika Vladimira Putina.

Kako je objasnio, želi da pozdravi ruskog predsednika i da mu poruči da nastavi da radi svoj posao kao i dosad.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala