Tramp obećava da će objaviti protokole razgovora sa Putinom

© Sputnik / Vladimir Astapkovič / Uđi u bazu fotografijaPredsednik Rusije Vladimir Putin i predsednik SAD Donald Tramp na samitu G20 u Argentini
Predsednik Rusije Vladimir Putin i predsednik SAD Donald Tramp na samitu G20 u Argentini - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik SAD Donald Tramp je izjavio da će otkriti detaljne protokole svojih pregovora sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.
Predsednici SAD i Rusije, Donald Tramp i Vladimir Putin, rukuju se nakon zajedničke konferencije za medije u Helsinkiju - Sputnik Srbija
Putin i Tramp u užem izboru za „čoveka godine“

Američki predsednik je u intervjuu za televiziju „Foks njuz“ izjavio da je tokom sastanka sa Putinom u leto 2017. godine u Hamburgu imao „odličan“ razgovor o situaciji u Izraelu i „mnogim drugim stvarima“.

Tramp je poručio da ništa ne krije od svoje administracije.

Jedan od predsednika Komiteta Predstavničkog doma SAD za inostrane poslove Eliot Engel izjavio je da taj komitet namerava da održi slušanje povodom sastanak Trampa i Putina.

Ranije je list „Vašington post“, pozivajući se na neimenovane izvore, saopštio da je predsednik SAD sastanak sa Putinom sproveo bez svojih pomoćnika i da je oduzimao zapise razgovora od prevodilaca, zbog čega, navodno, čak ni u tajnim fajlovima nema detaljnih podataka o razgovorima dva lidera.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala