Digni glavu, Suade: Autori viralnog hita o skijašu otkrivaju kako je nastao (video)

© YouTube/Klix.ba / print screenSuad skijaš
Suad skijaš - Sputnik Srbija
Pratite nas
Brojni portali u regionu u subotu su objavili video koji prikazuje „neveštog“ Suada kako se spušta niz skijašku stazu na Bjelašnici. Ovaj klip je neposredno nakon objavljivanja postao viralni hit, a portal Kliks donosi priču dvojca koji iza njega stoji.

U pitanju su Dino Ramčilović i Suad Tabaković, koji kažu da je video nastao isključivo iz dobre šale za publiku na Instagramu.

„Video je i namenjen isključivo kako bi nasmejao publiku, a ne u neke druge svrhe kako su to pojedinci shvatili. Dino, Suad i medo su odlučili da snime klip i nisu se baš nadali da će postati viralan već nakon par sati od objave. Većina domaćih i regionalnih portala je preuzela s mog Instagram profila video koji je nastao na Bjelašnici“, kroz smeh govori Ramčilović, autor snimka i famozni instruktor skijanja.

Osim što je istakao kako se nije nadao da će se njegov klip naći u konkurenciji za snimak godine, Tabaković je naglasio kako je zadovoljan na koji je način odglumio skijaša početnika.

„Dino i ja smo dugogodišnji prijatelji i već dugo se bavimo planinarenjem, ribolovom, lovom, polumaratonci smo, a volimo ponekad da se uputimo i na planine kako bismo se skijali ili sankali. Pre nekoliko dana došli smo na ideju da snimimo jedan ovakav klip u kojem ću odglumiti početnika u skijanju, dok će mi Dino biti učitelj. Verovali ili ne, sam tekst i govor tela na snimku su apsolutno spontani, klip je snimljen iz prvog puta, a najmanje deset puta smo ga pregledali kako bismo se dobro ismejali i tek onda ga objavili na Instagramu“, kazao je „nespretni“ Suad.

Kako je na kraju rekao Tabaković, inače višestruki prvak BiH u karateu, on se ipak nije našao u prilici da se obračuna s medom od kojeg ga je delilo, kako kaže, samo nekoliko metara.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala