Vučić: Nasrnuli su na Srbiju u celini, neće nas baciti na kolena

© Tanjug / Dimitrije GollAleksandar Vučić
Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas novu Hiruršku bolnicu u Vranju, uz poruku da će Srbija nastaviti da napreduje i da je niko i ništa neće baciti na kolena, uprkos napadima i pritiscima sa svih strana, posebno iz regiona, uključujući mere Prištine.

Vučić je poručio da će Srbija sačuvati mir, ali i da je niko neće baciti na kolena.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govori na predizbornom mitingu u Beogradu - Sputnik Srbija
Vučić Tačiju: Ti koji glumiš državu, moraš da kažeš imena ubica

Kako je rekao, poslednjih nedelja nasrnuli su na naš narod na Kosovu i Metohiji i na Srbiju u celini, jer Priština radi stvari koje civilizovani ljudi ne rade, a napadaju nas i sa različitih strana iz regiona.

„Dok se neki veliki prave da ne vide i ne čuju, već ćute, svima koji misle da je Srbija jednako neodgovorna i neozbiljna kao nekada, ili slaba da izdrži sve pritiske i da će Srbiju baciti na kolena — kažem vam da ćemo da čuvamo mir, ali da nas na kolena niko neće baciti niti pokoriti. Srbija će ići napred“, poručio je predsednik.

Vučić je rekao da je i zdravstveni centar u Vranju deo napretka zemlje i da će od ponedeljka građani moći da vidite šta je sve urađeno.

„Da osetite novu nadu i da Vranje ima budućnosti i da možete da dobijete najbolje usluge kao što se dobijaju u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i drugi velikim gradovima.“

Vučić kaže da su izgrađene nove prostorije i nabavljeni najbolji uređaji i da će i po tome građani Vranja moći da vide koliko se toga u Srbiji promenilo nabolje.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala