Haradinaj uznemiren jer svi vide argumente Srbije

© AP Photo / Visar KryeziuRamuš Haradinaj
Ramuš Haradinaj - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednica Vlade Ana Brnabić obavestila je svetsku političku javnost, pa i albanskog premijera Edija Ramu, o protivpravnim i anticivilizacijskim merama Prištine i razumljivo je što albanska politička elita na KiM u panici i sa strahom i nervozom reaguje na pravednu diplomatsku borbu Srbije, saopštio je direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić.
Bedžet Pacoli i Ramuš Haradinaj - Sputnik Srbija
Brnabićeva pisala Rami, a odgovor stigao od — Haradinaja!

„Ramuša Haradinaja je uznemirilo to što su sve vlade sveta danas suočene sa nesalomivim argumentima o nasilničkoj prirodi režima u Prištini. Haradinaj, koji jedino i ume da govori jezikom nasilja, ne razume da njegovi izbacivački maniri i kodeksi ponašanja u civilizovanom svetu nisu poželjni i da nisu deo mirnodopskog političkog instrumentarijuma“, istakao je Đurić.

Prema njegovim rečima, upravo zato Haradinaj i govori o pravu samoproglašenog Kosova na uvođenje trgovinskih blokada, jer on naprosto ne razlikuje pravo od neprava, preneo je Tanjug.

„Srbija može na raznovrsne drastične načine da odgovori na bezumlje Prištine, ali prepustiće Haradinaju i njegovim političkim saborcima da ponosno nose titulu najvećih evropskih siledžija, a premijerka Brnabić i svi članovi naše Vlade nastaviće da se dostupnim civilizovanim i demokratskim sredstvima bore protiv njihovog nazadnog poimanja politike“, dodao je Đurić.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala