Uhapšeni odgovorni za spaljivanje kuće novinara Milana Jovanovića

© Tanjug / Tanja ValičMinistar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović i direktor policije Vladimir Rebić.
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović i direktor policije Vladimir Rebić. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović saopštio je da je rasvetljen slučaj paljenja kuće novinara Milana Jovanovića i da su uhapšeni osumnjičeni nalogodavac i dve osobe koje su osumnjičene da su izvršile to krivično delo.

Stefanović je na konferenciji za štampu rekao da je dva lica A. M. (1993) i B. S. C. (1981) za to krivično delo angažovao I. N. (1977) iz opštine Grocka. 

„Osumnjičeni I. N. dao je novac A. M. za izvršenje tog krivičnog dela. A. M. se zajedno sa prijateljicom B. S. C. odvezao do kuće novinara Jovanovića. A. M. je izašao iz vozila, razbio prozor ciglom i ubacio flašu sa benzinom. Nakon toga su pobegli“, preneo je on. 

Stefanović je kazao da je nakon dva dana A. M. dobio od I. N. dogovoreni novac.

„Policija je obezbedila potpuno priznanje za direktno izvršenje krivičnog dela. Istraga se nastavlja u pravcu drugih lica koja mogu biti povezana sa izvršenjem tog krivičnog dela“, rekao je ministar.

On je istakao da je policija pokazala da dobro radi svoj posao, da može da istraži svako krivično delo i dođe do onih koji uznemiravaju naše društvo i čine krivična dela.

„Veoma nam je važno da građani vide da su sigurni i bezbedni i da nađemo i nalogodavce krivičnih dela“, naglasio je Stefanović.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala