„Jelka kod ambasadora“ u Moskvi – ministar Đorđević podelio paketiće

© Sputnik / Olivera IkodinovićRuska Dečija umetnička škola „M.A. Balakireva“ nastupa u Ambasadi Srbije u Moskvi.
Ruska Dečija umetnička škola „M.A. Balakireva“ nastupa u Ambasadi Srbije u Moskvi. - Sputnik Srbija
Pratite nas
U Ambasadi Republike Srbije u Moskvi i ove godine je održana manifestacija „Jelka kod ambasadora“, koja tradicionalno okuplja najmlađe predstavnike srpske dijaspore i njihove roditelje.

Ambasador dr Slavenko Terzić pozdravio je decu i roditelje i poželeo im sve najlepše u narednoj godini, a predstojeće praznike mališanima je čestitao i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, koji se nalazi u poseti Moskvi.

Ove godine bogate novogodišnje paketiće, koje priprema srpski privrednik u Moskvi Goran Vuković, dobilo je više od 160 srpske dece.

© Sputnik / Olivera IkodinovićMinistar Zoran Đorđević i ambasador Srbije u Rusiji Slavenko Terzić dele deci novogodišnje paketiće u ambasadi u Moskvi.
Ministar Zoran Đorđević i ambasador Srbije u Rusiji Slavenko Terzić dele deci novogodišnje paketiće u ambasadi u Moskvi. - Sputnik Srbija
Ministar Zoran Đorđević i ambasador Srbije u Rusiji Slavenko Terzić dele deci novogodišnje paketiće u ambasadi u Moskvi.

Dodela novogodišnjih paketića je ispraćena bogatim zabavno-muzičkim programom, koji tradicionalno priređuje ruska Dečija umetnička škola „M.A. Balakireva“.

Na sceni su se smenjivale balerine i junaci iz ruskih bajki, ambasadom su šetale akrobate, a glavna zvezda bio je — Deda Mraz.

U ambasadi Srbije u Moskvi, u kojoj se skoro svake nedelje održavaju različiti kulturni događaji, manifestacija „Jelka kod ambasadora“, zajedno sa manifestacijom „Srbija u mom srcu“, spada u najlepše. Obe su posvećene najmlađima, a najzaslužnija za njihovu organizaciju je Snežana Pavlović, drugi sekretar ambasade.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala