Požar u kući novinara u Vrčinu, pronađena čaura

© Flickr / Kid GibsonPožar
Požar - Sputnik Srbija
Pratite nas
U garaži kuće koja je vlasništvo M. J. iz Vrčina došlo je do požara koji se proširio i na prizemlje kuće, saopšteno je iz policije.

Zamenik načelnika Policijske stanice Grocka Radosav Šćekić saopštio je da policijski službenici PS Grocka intenzivno rade na rasvetljavanju svih okolnosti izazivanja požara u Vrčinu u garaži M. J. (1950), bivšeg pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, koji je izjavio da sada piše tekstove za jedan lokalni portal, javio je RTS.

Policiji je rano jutros prijavljeno da je, iz za sada nepoznatih razloga, došlo do požara u garaži kuće koja je vlasništvo M. J. i koji se nakon toga proširio i na prizemlje kuće.

Vatrogasci su lokalizovali požar u kome su izgoreli prizemlje kuće, garaža, kao i automobil marke „mercedes“ koji se nalazio unutra.

Supruga, koja je inače vlasnik zapaljenog automobila, izjavila je da je čula i pucnje, a policija je ispred garaže pronašla jednu čauru.

O svemu je odmah obavešteno nadležno Tužilaštvo po čijem nalogu policija intenzivno radi na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja i razloga koji su izazvali požar“.

 

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala