Šta se krije iza Porošenkovog „veselog“ govora (video)

CC BY-SA 4.0 / The Presidential Administration of Ukraine / Prezident Ukrainы Petr Porošenko vo vremя vыstupleniя v эfire ukrainskogo telekanala ICTV
Prezident Ukrainы Petr Porošenko vo vremя vыstupleniя v эfire ukrainskogo telekanala ICTV - Sputnik Srbija
Pratite nas
Korisnici društvenih mreža su skrenuli pažnju na čudno ponašanje predsednika Ukrajine Petra Porošenka tokom puštanja u rad železničke linije koja spaja Kijev i aerodrom Borispolj.

Na snimku televizije „112 Ukrajina“ se vidi kako se veoma raspoloženi ukrajinski predsednik nerazgovetno obraća povodom otvaranja trase. Činovnici koji su stajali iza njega, uključujući premijera Vladimira Grojsmana, nisu mogli da suzdrže osmeh. Korisnici društvenih mreža sumnjaju da je Porošenko bio pijan.

„Odmah se posumnjalo da je Petro Aleksandrovič pijan, a na 11 sekundi snimka, kada je on počeo da govori o ’epl peju‘ i vaj-faju, postalo je jasno — Petro Aleksejevič je pre govora nešto popio. To je divno“, napisao je Aleksandar Volkov na Fejsbuku.

„Šta hoćete, to nije prošlo bez pola litra“, našalio se Ilgar Badalov.

Neki su pokušali da „opravdaju“ ponašanje ukrajinskog predsednika.

„Probajte na mrazu da stojite i govorite 10-15 minuta. Svima bi se jezik zapleo“, primetio je Ros Reznikov.

„U vagonu je najverovatnije bilo hladno i morao je da se greje svim dostupnim sredstvima“, pretpostavio je Dmitrij Snitko.

Predsednikov govor je prokomentarisao i bivši portparol SBU Stanislav Rečinski.

„On očigledno u poslednje vreme govore drži pijan. U Černigovu mu je jezik takođe zaplitao“, napisao je on na Fejsbuku.

Već narednog dana voz koji je išao iz ukrajinske prestonice ka aerodromu Borisopolj se pokvario. Voz nije mogao da upali, pa su neki putnici morali da izađu kako bi uspeli da stignu na svoj let.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala