„Ništa još nije gotovo“: Prvo što je rekla sekretarica Ivanovića po izlasku iz pritvora

© AP Photo / Visar KryeziuRadnik na dizalici postavlja srpsku zastvu, a u pozadini na kući se vidi fotografija ubijenog Olivera Ivanovića.
Radnik na dizalici postavlja srpsku zastvu, a u pozadini na kući se vidi fotografija ubijenog Olivera Ivanovića. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Nakon 24 sata koje je provela u prištinskom pritvoru Silvana Arsović, sekretarica ubijenog Olivera Ivanovića, uverena je da „još ništa nije gotovo“, a za „Novosti“ kaže da je cele noći premotavala film i pitala se zašto je pritvorena.

Arsovićeva je pritvorena pod sumnjom Albanaca da je pomagala u ubistvu Ivanovića, a nakon puštanja se vratila u Kosovsku Mitrovicu i došla u stranačke prostorije Građanske inicijative „Srbija, demokratija, pravda“, gde je, kako navode „Novosti“, „plakala kao kiša, a prva joj je prišla Ksenija Božović, potpredsednica GI SDP i čvrsto je zagrlila, tešeći je da je sve gotovo i da se vratila“.

„Ništa još nije gotovo“, rekla je Arsovića.

Milena Ivanović: Prete mi, čudna akcija kosovske policije

U stranačkim prostorijama je bilo još desetak prijatelja, a Božovićeva je rekla da su strahovali zbog teških kvalifikacija dela za koje je policija osumnjičila Silvanu, dodajući: „Ona je poslednja osoba na svetu koja bi mogla da naudi Oliveru“.

Arsovićeva nije mogla da govori o tome šta su je ispitivali u policiji, te da je prva verzija kad su je privodili bila da mora da dopuni svoju izjavu vezanu za atentat na Ivanovića.

Ona je bila osumnjičena da je pomagala u ubistvu tako što je isključila kamere koje su stajale u stranačkim prostorijama, a njen advokat Dobrica Lazić rekao je za „Novosti“ kako je tužilac izjavio da nema dovoljno dokaza da bude zadržana u pritvoru.

„Rekao je da je neće odmah saslušavati, pa je nisu ni dovodili u tužilaštvo. Nije mi dao nikakav dokument o tome ili puštanju na slobodu, već mi je sve rekao usmeno“, kazao je Lazić, dodajući da za sada protiv nje nema optužnice.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala