Levica Srbije: Borku Stefanoviću razbijena glava. Vučić: Napadači uhapšeni

© Twitter / Levica SrbijeBorko Stefanović povređen na tribini
Borko Stefanović povređen na tribini - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Levice Srbije Borko Stefanović napadnut je tokom tribine Saveza za Srbiju u Kruševcu, objavljeno je na nalogu Levice na Tviteru.

Na fotografijama objavljenim na nalogu Levice Srbije vidi se da je Borku Stefanoviću razbijena glava u predelu potiljka, i navodi se da je odveden u ambulantu na ušivanje.

​Na jednom od video-snimaka pristalice Saveza za Srbiju, u razgovoru sa policijom, tvrde da su Stefanovića napali muškarci sa kapuljačama na glavi, prenosi N1.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je saopštio da su napadači uhapšeni.

„Srbija je pravna država. Lica koja su učestvovala u incidentu su uhapšena. Država je reagovala hitno i pokazali smo da nismo banana-država. Država je rešila slučaj i pohapsila ih“, rekao je Vučić na pres konferenciji posle sednice s ministrima u vladi.

Vest o hapšenju je potvrdio i MUP.

„Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu uhapsili su M. Ž. (1988) i D. G. (1987) koji se sumnjiče da su oko 17:30 časova napali Borka Stefanovića, predsednika Levice Srbije, i još nekoliko mladića. Policija je identifikovala još jednu osobu za koju se sumnja da je učestvovala u napadu i za njom intenzivno traga.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz odgovarajuću krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu“, stoji u saopštenju MUP-a.


Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala