Uhapšeni Srbi teško pretučeni?

© AFP 2023 / Armend NIMANI Kosovska policija
Kosovska policija - Sputnik Srbija
Pratite nas
Potpredsednik Srpske liste Igor Simić izjavio je da se četvorica Srba uhapšenih u Kosovskoj Mitrovici nalaze u pritvornom centru u Prištini i da je angažovan tim advokata koji će ih braniti.
Policija tzv. Kosova - Sputnik Srbija
Drama na KiM, u „bitku“ uključene i velike sile (video, foto)

Simić je za televiziju O2 rekao da će tim angažovanih advokata odmah otići u Prištinu i zahtevati da vide uhapšene Srbe.

„Po nezvaničnim informacijama neki su teško pretučeni… Ali to su nezvanične informacije i najbolje je da sačekamo da vidimo šta će nam reći advokati“, kazao je Simić.

Hodža: Tužilaštvo za trojicu Srba traži pritvor do 30 dana

Kosovski tužilac Šalja Hodža zatražio je određivanje pritvora do 30 dana za trojicu Srba uhapšenih u Kosovskoj Mitrovici, koji se sumnjiče da su umešani u ubistvo srpskog političara Olivera Ivanovića.

Hodža je za portal „Kalčo“ rekao da su ranije danas pritvorena četvorica Srba i da je njima odmah određen pritvor od 48 sati, odnosno dok ne budu izvedeni pred istražnog sudiju.

„U međuvremenu smo se Osnovnom sudu u Prištini obratili zahtevom za određivanje pritvora do 30 dana za trojicu uhapšenih, osim četvrtog uhapšenog koji se tereti za ometanje policije u obavljanju službene dužnosti“, rekao je Hodža.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala