Vozač „dačije“ uhapšen zbog izazivanja tramvajske nesreće

© Tanjug / Sava RadovanovićJedna osoba je poginula, a šestoro je povređeno u nesreći koja se dogodila na uglu Resavske i Krunske ulice kada je tramvaj iskočio iz šina.
Jedna osoba je poginula, a šestoro je povređeno u nesreći koja se dogodila na uglu Resavske i Krunske ulice kada je tramvaj iskočio iz šina. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Pripadnici MUP-a uhapsili su D. M. (49) zbog sumnje da je oko 8 sati na uglu ulica Resavske i Krunske u Beogradu izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je stradao pešak.

D. M. se sumnjiči da je, upravljajući automobilom „dačija logan“, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a više osoba je povređeno.

Osumnjičenom D. M. je određeno zadržavanje do 48 časova, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo „teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja“ nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, saopštio je MUP.

Oko 8 sati se tramvaj sudario sa automobilom i izleteo je iz šina na uglu Resavske i Krunske ulice. Tramvaj je udario u drvo i u zgradu Privredne komore Srbije, potom i u pešaka, koji je podlegao povredama.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala