Putin otkrio da li je u Parizu došlo do najvažnijeg razgovora

© REUTERS / Ludovic MarinPredsednici SAD i Rusije, Donald Tramp i Vladimir Putin, rukuju se na ceremoniji obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu u Parizu
Predsednici SAD i Rusije, Donald Tramp i Vladimir Putin, rukuju se na ceremoniji obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu u Parizu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je na obeležavanju stogodišnjice primirja u Prvom svetskom ratu u Parizu uspeo da porazgovara sa američkim predsednikom Donaldom Trampom.

Odgovarajući na pitanje novinara da li je uspeo da porazgovara sa predsednikom SAD tokom radnog doručka u Jelisejskoj palati, gde je predsednik Francuske Emanuel Makron pozvao goste koji su učestvovali u ceremoniji obeležavanja stogodišnjice završetka Prvog svetskog rata, Putin je rekao: „Da“.

On je dodao da je razgovor sa Trampom bio dobar.

Oba lidera nalaze se u Parizu na prijemu koji je organizovao predsednik Francuske povodom obeležavanja stogodišnjice završetka Prvog svetskog rata. Putin i Tramp su sedeli za istim stolom, jedan naspram drugog.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala