Neverovatno hapšenje: Dileri policajce gađali živim tvorom

Pratite nas
Prilikom hapšenja dvojice muškaraca sa većom količinom narkotika, banjalučki policajci našli su se u veoma neobičnoj situaciji jer su ih dileri, kako bi izbegli hapšenje, gađali ni manje ni više nego — tvorom, ekskluzivno saznaje „Srpskainfo“.

Prema saznanjima portala „Srpskainfo“, sve se odigralo juče u jutarnjim časovima u naselju Šibovi u Banjaluci, a uhapšeni su V. S. i L. T.

„Inspektori su došli do informacije da u jednoj vikednici u pomenutom naselju postoji veća količina narkotika. Na tu lokaciju odmah je upućen veći broj policajaca, ali niko nije mogao da očekuje šta će se desiti prilikom dolaska u Šibove“, priča izvor.

Nakon što su došli do vikednice policajci su tu zatekli V.S i L.T, ali su oni odlučili da se neće tako lako predati.

„Kada su videli policajce, jedan od njih je uzeo živog tvora i gađao ih. Na sreću, niko od policajaca nije povređen, a dileri su savladani i uhapšeni“, navodi on šta se dešavalo u ovoj neobičnoj situaciji.

​Nakon što su tvor i dileri savladani, policija je u okviru akcije „Target“ pretresla kuću, pomoćne objekte i automobile koje koriste osumnjičeni.

„Tom prilikom nađeno je oko kilogram spida, ekstazija i marihuane, kao i oprema za uzgajanje marihuane“, rekao je sagovornik portala.

Posle kriminalističke obrade, uhapšeni su predati u nadležnost banjalučkog tužilaštva.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala