Vulin: Hoće li Komšić da nas šamara ili zavrće uši?

© AFP 2023 / OKSANA TOSKICAleksandar Vulin
Aleksandar Vulin - Sputnik Srbija
Pratite nas
Poruku novog člana Predsedništva BiH Željka Komšića odlično smo razumeli, jedino što nismo shvatili jeste kako će da nas kazni, hoće li da nas šamara ili će da nam zavrće uši, upitao je ministar odbrane Aleksandar Vulin, reagujući na Komšićevu poruku Beogradu.

Komšić oštro poručio Beogradu: Poštujte granicu na Drini, u suprotnom biće problema
„Gospodin Komšić nam neprekidno preti i to smo razumeli, ali pre nego što mu odgovorim na ovu poslednju pretnju, samo hoću da ga pitam — ko je pokušao da ubije Aleksandra Vučića u Srebrenici i kada misli da nam dâ odgovor na to jednostavno pitanje“, rekao je Vulin.

Dokaz da imate državu jeste kada na vašem prostoru znate ko pokušava da ubije nekoga i zbog toga bude kažnjen, podvukao je Vulin, preneo je Tanjug.

Komšić je danas rekao da će sa pozicije na koju je izabran u punoj meri biti posvećen da odnosi sa Srbijom i Hrvatskom budu dobri i prijateljski, ali i da u Beogradu i Zagrebu treba da se zna da je granica na Drini, odnosno Uni.

Poručio je da i Srbija i Hrvatska mogu da računaju na njega, uz poruku:

„Ali vas molim, i u Zagrebu i Beogradu, samo da znate gde prelazite granicu. I gde pokazujete dokumenta. To je na Savi, to je na Drini, to je na Uni. Samo to poštujte, i nećete imati nikakvih problema sa mnom“.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala