Drama iznad Sibira: Naprsla pilotska kabina, pokušavaju vanredno da slete

© Fligth Radar/screenshotAvion Boing 737 sa 173 putnika kruži iznad ruskog grada Krasnojarsk pripremajući se za vanredno sletanje u Sibiru, zbog pukotine u pilotskoj kabini.
Avion Boing 737 sa 173 putnika kruži iznad ruskog grada Krasnojarsk pripremajući se za vanredno sletanje u Sibiru, zbog pukotine u pilotskoj kabini. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Avion „Boing 737“ sa 173 putnika kruži iznad ruskog grada Krasnojarska pripremajući se za vanredno sletanje u Sibiru, zbog pukotine na prozoru u pilotskoj kabini, prenose mediji.

Avion kompanije „Nordstar“ leteo je iz Novosibirska za Hanjan u južnoj Kini kada je posada primetila pukotinu na staklu pilotske kabine i odlučila da izvede vanredno sletanje na krasnojarski aerodrom.

Avion trenutno kruži iznad aerodroma kako bi potrošio gorivo pre sletanja. Njegov let možete pratiti ovde.

Portparol lokalne uprave za saobraćaj saopštio je da je posada primila signal o „tehničkom problemu“ sa jednog od indikatora u avionu.

Na aerodrom su već stigla vatrogasna i vozila hitne pomoći.

​„Avion na letu Novosibirsk-Hajnan izbacuje gorivo. U avionu je 166 putnika i sedam članova posade. Sletanje je planirano za 17.30 po lokalnom vremenu (11.30 po srednjoevropskom vremenu)“, saopštila je pres-služba aerodroma u Krasnojarsku.

Na aerodromu je već pripremljen rezervni avion koji će primiti putnike i odvesti ih do odredišta.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala