Prvo pucnjava pa eksplozija, deca padala: Očevici o eksploziji na Krimu

© Sputnik / Maria Kritskaya / Uđi u bazu fotografijaSituacija nakon eksplozije na koledžu u Kerču
Situacija nakon eksplozije na koledžu u Kerču - Sputnik Srbija
Pratite nas
Očevici nesreće koja se dogodila na Krimu kažu da je eksplozija koja se dogodila na prvom spratu tehničke škole bila toliko jaka da su prozori popucali na drugom spratu. On je naveo i da se pre eksplozije čula pucnjava.
Politehnička škola u Kerču nakon eksplozije - Sputnik Srbija
Stravičan bilans bezumnog čina na Krimu: 19 mrtvih, 37 ranjenih (video)

„Nisam video ljude, ali govore da je muškarac ušao i ubio portira, a da je zatim došlo do eksplozije. I ponovo pucnjava. Drugovi iz razreda su trčali, okretali se i videli kako deca padaju“, ispričao je očevidac događaja RT.

Drigi očevidac kaže da se eksplozija dogodila kad je prolazio pored tehničke škole i da je sve bilo razrušeno.

„Zaustavio sam se i video da se grupa ljudi skuplja kod tehničke škole. Prišao sam da vidim šta se dešava. Tamo su se već nalazila vozila Hitne pomoći, državna saobraćajna inspekcija, vojska, policija, vatrogasci. Iznosili su žrtve. Glavni ulaz je bio razrušen, u prizemlju nije bilo prozora“, naveo je on.

Zamenik gradonačelnika Kerča Diljaver Melgazijev izjavio je da je u toku uviđaj i da će tek nakon toga moći da se kaže nešto više o onome šta se desilo.

„Vozila Hitne pomoći, zdravstvene ustanove, sociolozi, psiholozi — svi su spremni. Operativni štab administracije je osnovan i radi. Ispunjeno je sve neophodno u skladu sa prioritetnim merama“, naveo je Melgazijev.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala