Priveden vozač šlepera zbog udesa kod Svilajnca

© Sputnik / Aleksandar MilačićPolicija
Policija - Sputnik Srbija
Pratite nas
Vozač šlepera požarevačkih registarskih tablica, koji je učestvovao u saobraćajnoj nesreći na izlazu iz Svilajnca, u kojoj su poginule četiri osobe, priveden je, javila je Radio-televizija Srbije.

Na izlazu iz Svilajnca ka Despotovcu u utorak oko 19 časova došlo je do sudara šlepera, automobila i kamionete, a RTS navodi da je šleper preticao preko pune linije i udario u vozila koja su nailazila iz suprotnog smera.

U nesreći su poginule tri osobe iz kamioneta i jedna iz putničkog automobila marke „zastava 128“, dok su dve osobe povređene.

Nesreća kod  Svilajnca - Sputnik Srbija
Još jedna tragedija: Lančani sudar kod Svilajnca, četvoro mrtvih (video)

Tanjugu je u Domu zdravlja Svilajnac potvrđeno da je jedna osoba životno ugrožena dovezena u Kliničko-bolnički centar Kragujevac, a RTS navodi da je reč o muškarcu iz kamioneta.

Direktor KC „Kragujevac“ Predrag Sazdanović rekao je za RTS da je pacijent zadobio prelome ekstremiteta i da je odvezen u operacionu salu.

Supruga vozača iz automobila, koji je poginuo na licu mesta, nalazi se u ćuprijskoj bolnici, dodaje RTS.

„Reč je o muškarcu koji ima višestruke prelome i krvarenje zbog čega je prevezen u Kragujevac. Druga osoba, sa, na prvi pogled, lakšim povredama, prevezena je u bolnicu u Ćupriju, ali je rano govoriti o njenom stanju“, rekli su ranije u DZ Svilajnac za Tanjug.

U Hitnoj službi Opšte bolnice u Ćupriji Tanjugu je potvrđeno da je Hitna pomoć sa mesta saobraćajne nesreće dovezla ženu, ali da se još ne zna o kakvim se povredama radi.

Nesreća se, potvrdio je MUP, dogodila oko 19 časova, a u njoj su učestvovala dva teretna vozila i jedno putničko.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala