Hamilton obećao Putinu da ga neće politi šampanjcem

© Sputnik / Alekseй Kudenko / Uđi u bazu fotografijaPredsednik Rusije Vladimir Putin uručuje pehar pobedniku trke Formule 1 u Sočiju Luisu Hamiltonu
Predsednik Rusije Vladimir Putin uručuje pehar pobedniku trke Formule 1 u Sočiju Luisu Hamiltonu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Rusije Vladimir Putin je tokom razgovora sa pobednikom trke Formule 1 za Veliku nagradu Rusije, Luisom Hamiltonom, izjavio da je već navikao da uručuje nagradu britanskom vozaču koji je osvojio tri od pet organizovanih trka u Sočiju. Hamilton je u šali obećao da ruskog predsednika neće politi šampanjcem.
Pobednik trke Formule 1 u Sočiju Luis Hamilton i predsednik Rusije Vladimir Putin na dodeli nagrada - Sputnik Srbija
Hamilton osvojio Soči, nagradu mu uručio Putin

„Već sam se navikao da vas ovde nagrađujem“, rekao je ruski lider britanskom vozaču. „Tako je“, odgovorio je u šali Hamilton. „Ovaj put vas neću polivati šampanjcem, onaj put je to bio neko drugi“.

„Sve je u redu“, sa osmehom je odgovorio predsednik, potapšao vozača po ramenu i čestitao mu na pobedi.

​Hamilton je u nedelju pobedio u trci Formule 1 za Veliku nagradu Rusije koja je održana u Sočiju. Hamilton je 2015. godine polio Putina šampanjcem nakon što je ruski predsednik Hamiltonu uručio pobednički pehar.

Trka Formule 1 za Veliku nagradu Rusije održana je u Sočiju 28-30. septembra. Rusija je dobila pravo da organizuje ovu etapu svetskog prvenstva 14. oktobra 2010. Dogovor sa grupom kompanija „Formula 1“ podrazumeva da se trke u Rusiji organizuju do 2025. godine.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala