Otkazan let „Er Srbije“ sa Skijatosa

© Sputnik / Aleksandar MilačićKombi Er Srbije
Kombi Er Srbije - Sputnik Srbija
Pratite nas
Čarter-let „Er Srbije“ JU-5531, koji je jutros trebalo da poleti sa Skijatosa u 11.15 ka Beogradu, otkazan je zbog loših vremenskih uslova na aerodromu, saopšteno je iz avio-kompanije.
Posledice uragana Zorba u Grčkoj - Sputnik Srbija
Sablasni ples „Zorbe“ nad Grčkom: Prve žrtve, evakuacija, spasavanje (video)

„Imajući u vidu da nadležne službe najavljuju da će meteorološki uslovi biti ispod minimuma bezbednih za letenje do sutra ujutru, let za Beograd odlaže se za ponedeljak, 1. oktobar. Predstavnici agencije ’Mediteraneo‘, koja je zakupila avion ’Er Srbije‘ za let do Skijatosa, obavestili su svoje putnike o odlaganju i angažovani su na njihovom zbrinjavanju i smeštanju u hotele“, navodi se u saopštenju.

Za više informacija, gosti se mole da pozovu kontakt-centar „Er Srbije“ na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, da posete veb-sajt ili stranice na društvenim mrežama, preneo je Tanjug.

Grčku je pogodio retki mediteranski uragan (Medigan) „Zorba“, koji je doneo snažne vetrove i teške padavine, a najteže su pogođeni pojedini delovi ostrva Evija, gde je nastalo troje ljudi, kao i južno poluostrvo Peloponez.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala