Dva muškarca ubijena u pucnjavi u centru Skoplja

© AFP 2023 / ALEXANDER NEMENOVSkoplje sa pogledom na džamiju
Skoplje sa pogledom na džamiju - Sputnik Srbija
Pratite nas
Dva muškarca su ubijena, a jedan devetnaestogodišnjak je povređen u pucnjavi na njihov automobil u centru Skoplja, u blizini Specijalnog javnog tužilaštva, saopštilo je makedonsko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Iz policije su naveli da su nepoznate osobe trideset minuta posle ponoći pucale iz vozila u vozilo „seat altea“, skopske registracije, u kojem su bili muškarci čiji su inicijali N. A. (44). F. E. (19) i A. P. (49).

Na licu mesta preminuo je N. A, dok su druge dve osobe prevezene u urgentni centar Kliničkog centra „Majka Tereza“ gde je od zadobijenih povreda preminuo četrdesetdevetogodišnjak, prenose skopski mediji.

U Urgentnom centru su naveli da su povređeni hospitalizovani na Klinici za anesteziju, reanimaciju i intenzivno lečenje sa povredama opasnim po život, kao i da je jedan od njih preminuo dva sata nakon prijema, preneo je RTRS.

Rukovodilac Urgentnog centra Albert Leši rekao je da je drugi povređeni pacijent operisan tokom noći i da je prebačen na intenzivnu negu.

Vozilo u kom su bili napadnuti muškarci, drugo vozilo sačekalo je na bulevaru, nakon čega je jurnjava nastavljena 300 metara dalje, do naredne raskrsnice.

Tamo je, sa najmanje 30 metaka ispaljenih iz kalašnjikova, izrešetano vozilo „seat altea“, koje je potom prešlo na suprotnu kolovoznu traku i sudarilo se sa drugim vozilom, koje je prolazilo, a potom udarilo u automobil parkiran ispred obližnjeg kafića.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala