Vučić: Bulatović mi je rekao da je bio povređen na KiM

© Tanjug / Zoran ŽestićGradonačelnik Niša Darko Bulatović.
Gradonačelnik Niša Darko Bulatović. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da mu je gradonačelnik Niša Darko Bulatović, prilikom nedavne posete Kosovu i Metohiji, potvrdio da je bio povređen, ali da nije detaljnije o tome sa njim razgovarao.

Vučić u Nišu: Bio sam ovde više nego svi premijeri i predsednici zajedno od 1945.
 

Pojedini mediji su preneli da je Bulatovića privela kosovska policija na Merdaru zato što je navodno pokušao da obiđe kolonu vozila. 

„Pretpostavljam da aludirate na to da je vozio brzo i ne znam već šta… Ne znam zašto nije hteo u javnosti to da komentariše, ali sam mu bio zahvalan, jer je jedan od retkih koji je u privatnom aranžmanu hteo da dođe na KiM i da čuje predsednika Srbije i svog prijatelja i o rešavanju problema KiM“, rekao je Vučić novinarima u Nišu, a prenosi Tanjug.

„Nakratko sam sa njim razgovarao o tom događaju, pitao sam ga kratko da li je povređen, rekao mi je da je bio povređen i ništa više nisam po tom pitanju sa njim razgovarao“, rekao je Vučić. 

Dodao je da mu je žao ako je Bulatović doživeo bilo kakvu vrstu neprijatnosti, ali da to pokazuje koliko su Albanci bili nervozni. 

„Video sam da su pravili lomače po putevima, valjda da pokažu koliko su jaki i opasni. Strašno sam se uplašio, još se tresem od straha zbog svega što uradili. Popravićemo mi te puteve, da se ljudi ne sekiraju. To su bili znakovi njihove nervoze i ništa više od toga“, rekao je Vučić.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala