Ispovest ruske manekenke: U Dubaiju robijala zbog pokušaja ubistva, ali ovo je istina

© Foto : black_jack_lady/instagramJekatarina Stečjuk
Jekatarina Stečjuk - Sputnik Srbija
Pratite nas
Jekatarina Stečjuk (22), ruska manekenka, koja je odrobijala tri meseca u Dubaiju „zbog pokušaja ubistva“, pošto je navodno ranila poslodavca iz Pakistana koji je pokušao da je siluje, a zatim gola skočila kroz prozor, vratila se u Rusiju.

U emisiji na Prvom kanalu državne televizije detaljno je opisala sve što je preživela od trenutka kada je iz Irkutska u Sibiru stigla u Dubai.

Katja je u emisiji „Direktna linija“ ispričala da joj je reviju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima ugovorila manekenska agencija.

S Pakistancem, poznatim lokalnim producentom, sastala se u hotelskoj sobi da dogovore detalje posla, ali razgovor je ubrzo pošao drugim tokom. Počeo je da je dodiruje i da je mazi po nogama.

„Počeo je seksualno da me uznemirava, da mi dodiruje kolena. Sklonila sam mu ruku, a on je poludeo od besa“, rekla je Jekatarina i dodala da je shvatila da mora da beži odatle.

„Pobegla sam u hodnik, ali zgrabio me je za kosu i vratio u sobu. Dohvatio je nož i pritisnuo me uza zid. Uhvatio me za vrat i počeo da me davi“, detaljno je opisala događaj.

Zatim ju je pod pretnjom nožem naterao da se skine.

„Strašno sam se plašila ne toliko da će me silovati, nego da će me ubiti“, kazala je manekenka.

Uspela je da mu se otrgne i u panici skočila kroz prozor. Preživela je samo zahvaljujući tome što je pala na tendu.

Hitna pomoć je brzo reagovala i odvezla je u bolnicu. Tamo su utvrdili da je zadobila višestruke povrede kičme, na jednom mestu ju je i slomila. Dvaput su je operisali i ugradili joj titanijumsku pločicu u kičmu kako bi mogla ponovo da hoda.

Još se oporavljala od teških operacija kad se na vratima njene bolesničke sobe pojavila policija. Nasilnik Pakistanac je prijavio da je ona njega pokušala da ubije.

„Policija me jednostavno izvukla iz kreveta. Tad sam mogla da pomeram samo prste i vrat. Stavili su me u kolica, oduzeli mi mobilni telefon i odveli me u zatvor“, ispričala je Katja i dodala da je optužba da je pokušala da ubije producenta čista laž.

„To je laž. To je muslimanska zemlja, tamo zakon štiti muškarce“, istakla je Katja.

Lepa manekenka je priznala da je ceo angažman u Dohi bio „glupost i ludost“ i da je sama odgovorna što je pošla u tu avanturu.

„Devojke treba da budu obazrive kako bi izbegle to što se meni desilo. Još mi se i posrećilo, moglo je da se završi mnogo gore“, poručila je ona.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala