Mbape otkrio šta je čuo o Zvezdi, a naročito o Marakani

© Sputnik / Aleksandr Vilьf / Uđi u bazu fotografijaReprezentativac Francuske i najmlađi strelac na ovogodišnjem mundijalu Kilijan Mbape proslavlja pobedu nad Belgijom i plasman u polufinale
Reprezentativac Francuske i najmlađi strelac na ovogodišnjem mundijalu Kilijan Mbape proslavlja pobedu nad Belgijom i plasman u polufinale - Sputnik Srbija
Pratite nas
Najbolji mladi fudbaler sveta Kilijan Mbape rekao je da je čuo za ludu atmosferu koju prave navijači Crvene zvezde, ali da nije igrao na „Rajku Mitiću“.

Mladi igrač PSŽ bio je gost poznatog srpskog „jutjubera“ Davida Vujanovića, poznatog pod nadimkom Vuj, prenosi B 92.

Uz Vuja je bio i njegov kolega Poet. Njih dvojica su pokazala svojim pratiocima na Jutjubu svlačionice PSŽ, a potom su intervjuisali Danija Alvesa i Kilijana Mbapea.

Posebno interesantno bilo je kada je Vujanović pitao Mbapea koliko zna o sledećem protivniku PSŽ-a u Ligi šampiona — Crvenoj zvezdi.

„To je tim sa prelepom atmosferom na njihovom stadionu, igraćemo vrlo bitnu utakmicu. Učinićemo sve da pobedimo, ali biće teško. Znamo da imamo kvalitet da dođemo do trijumfa i učinićemo sve što je do nas da to i učinimo“, rekao je Mbape.

Poznati srpski „jutjuber“ je zatim kazao Mbapeu da ih očekuje „paklena“ atmosfera na stadionu „Rajko Mitić“, na šta je Mbape kazao:

„Čuo sam da imaju ludu atmosferu. Ali nikada nisam igrao tamo.“

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala