Radnici iz Srbije napadnuti u Zadru (video)

CC0 / Pixabay / Grad Zadar, Hrvatska
Grad Zadar, Hrvatska - Sputnik Srbija
Pratite nas
Dve osobe uhapšene su u Zadru zbog napada na dvojicu radnika iz Srbije, a prema navodima hrvatskih portala, jedan od uhapšenih je član navijačke grupe „Tornado“.

Napad se dogodio sinoć, nešto posle 22 časa, na parkingu u Zadru, kada su muškarci stari oko 30 godina najpre verbalno, a zatim i fizički napadnuti, navodi Indeks.

Potom su dve zapaljene baklje bacili prema napadnutim muškarcima i otišli sa mesta napada.

Policija je saopštila da je jedna nepoznata osoba fizički napala 30-godišnjaka koji nije povređen. Objavljeno je i da je uhapšen jedan 18-godišnjak, a da se za ostalim napadačima i dalje traga.

Portal „Zadarski“ je javio da su napadnuti radnici iz Srbije i da su uhapšene dve osobe, od kojih jedna pripada navijačkoj grupi „Tornado“, preneo je Tanjug.

Taj portal je objavio i video-snimak na kom se vidi da su radnici hteli da uđu u zgradu u kojoj su imali obezbeđen smeštaj kad su ih s leđa zaskočila dvojica muškaraca. Počeli su da ih udaraju nogama, a jedan od napadača je zapalio baklju.

Posle nekoliko trenutaka napadači su pobegli, a baklju su bacili prema radnicima. Baklja se odbila od zgrade i otkotrljala pod automobil.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala