Kompanija: Nesrećan slučaj, radnici bili obučeni i prijavljeni

© Tanjug / Zoran ŽestićPolicija na gradilištu "Beograd na vodi" gde su poginula dva radnika, 14.09.2018.
Policija na gradilištu Beograd na vodi  gde su poginula dva radnika, 14.09.2018. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Kompanija „Štrabag d.o.o“ izrazila je danas žaljenje zbog gubitka života dva radnika, u nesrećnom slučaju, na gradilištu „Beograd na vodi“.

Radnici koji su na gradilištu izgubili život, u potpunosti su bili obučeni za sve situacije i moguća dešavanja i uredno prijavljeni, ističe se u saopštenju kompanije.  

Policija na gradilištu Beograd na vodi  gde su poginula dva radnika, 14.09.2018. - Sputnik Srbija
Pali sa 22. sprata: Dva radnika poginula na gradilištu „Beograda na vodi“

Okolnosti ukazuju na to da je u pitanju nesrećan slučaj, iako su primenjene sve propisane mere zaštite na svim pozicijama gradilišta.

Nažalost, i pored toga, došlo je do gubitka života, koji se nije mogao predvideti, niti sprečiti merama zaštite, navode u kompaniji.

„’Štrabag d.o.o‘, kao društveno odgovorna kompanija vodi računa o svakom detalju i svim zaposlenim licima. Ljudski faktor je nažalost sveprisutan u ovakvim delatnostima, a ’Štrabag‘ će preduzeti, kao i do sada, implementaciju najviših standarda kako bi svi zaposleni bili maksimalno bezbedni“, navodi se u saopštenju.

Na gradilištu „Beograda na vodi“ jutros su poginula dva radnika. Oni su pali sa „Štrabagove“ zgrade, a poziv je upućen Hitnoj pomoći u 9.42 časova.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala