Rusija zna ko su osumnjičeni za „slučaj Skripalj“

© REUTERS / Metroplitan PoliceSnimak Aleksandra Petrova i Ruslana Boširova, osumnjičenih za napad hemijskom supstancom na bivšeg pukovnika GRU Sergeja Skripalja i njegovu ćerku Juliju, na stanici u Solsberiju
Snimak Aleksandra Petrova i Ruslana Boširova, osumnjičenih za napad hemijskom supstancom na bivšeg pukovnika GRU Sergeja Skripalja i njegovu ćerku Juliju, na stanici u Solsberiju - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Vladimir Putin izjavio je da su osumnjičeni u slučaju trovanja bivšeg pukovnika Sergeja Skripalja i njegove ćerke Julije u Solsberiju poznati ruskim vlastima.
Osumnjičeni za trovanje Skripalja - Sputnik Srbija
Raste broj osumnjičenih za trovanje Skripalja

„Mi smo, naravno, pogledali ko su ti ljudi. Mi znamo ko su, našli smo ih. Nadam se da će se oni sami pojaviti, to će biti bolje za sve. Tu nema ničeg posebnog i kriminalnog“, rekao je Putin na plenarnoj sednici Istočnog ekonomskog foruma u Vladivostoku.

Prema njegovim rečima, to su civili. Ruski predsednik pozvao ih je da se pojave i razgovaraju sa medijima.

„Želim da im se obratim kako bi nas danas čuli. Neka dođu do medija“, dodao je Putin.

Bivši pukovnik Glavne obaveštajne uprave Rusije (GRU) Sergej Skripalj i njegova ćerka Julija otrovani su 4. marta u Solsberiju u južnoj Engleskoj, što je uzrokovalo veliki međunarodni skandal. London je saopštio da je u trovanje umešana Rusija, što Moskva kategorički negira.  

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala