Ruski piloti izveli akrobacije na Istočnom forumu (video)

© Sputnik / Vitaliй Anьkov / Uđi u bazu fotografijaVišenamenski lovci Su-35 i Su-30M2 tokom trenažnog leta u okviru pripreme za ceremoniju otvaranja Istočnog ekonomskog foruma u Vladivostoku
Višenamenski lovci Su-35 i Su-30M2 tokom trenažnog leta u okviru pripreme za ceremoniju otvaranja Istočnog ekonomskog foruma u Vladivostoku - Sputnik Srbija
Pratite nas
U okviru priprema za Istočni ekonomski forum u Vladivostoku izvedeni su pokazni letovi četiri lovca Su-35S.

U okviru Foruma gostima je prikazana avionska tehnika. U letu koji je trajao pet minuta učestvovalo je sedam savremenih lovaca koji su demonstrirali parne i pojedinačne letove.

Kulminacija akrobacija bio je let aviona iznad ostrva Ruski pri veoma maloj brzini. Pilot lovca je as akrobatske grupe „Sokoli Rusije“ Viktor Zajev. Avion Su-35S proleteo je uz minimalnu brzinu od 200 km/č demonstrirajući visoka svojstva letelice. Zajev je izveo „petlju Nesterova“ i „bure“.

Posetioci foruma videli su i najnoviji helikopter Ka-62, koji će biti korišćen za pružanje hitne medicinske nege, prevoz tereta i ljudi, potragu i spasavanje, kao i za evakuaciju u planinama i ekološki monitoring.

Četvrti Istočni ekonomski forum biće održan u Vladivostoku od 11. do 13. septembra.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala