00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
OD ČETVRTKA DO ČETVRTKA
17:00
60 min
OD ČETVRTKA DO ČETVRTKA
20:00
30 min
SPUTNJIK INTERVJU
20:30
30 min
MOJ POGLED NA RUSIJU
21:00
30 min
JučeDanas
Na programu
Reemiteri
Studio B99,1 MHz, 100,8 MHz i 105,4 MHz
Radio Novosti104,7 MHz FM
Ostali reemiteri

„Kuvajte sa Sputnjikom“: Piletina u baže sosu (video)

© SputnjikKuvajte sa Sputnjikom
Kuvajte sa Sputnjikom - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predlažemo vam ove nedelje još jedan specijalitet iz Gruzije — pečenu piletinu.

Detaljnije u videu!

Sastojci:

Devet stotina grama piletine.

Sos baže:

200 grama oraha,

dva česna belog luka,

biber,

so,

karanfilić,

korijander,

pileća supa.

Način pripreme:

Očistimo piletinu i pečemo je pola sata u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni. Dok se piletina peče, iseckamo orahe i beli luk i u tu smesu dodajemo biber, so, karanfilić i korijander. Tako dobijenu mešavinu nalivamo pilećom supom.

Ispečenu piletinu vadimo iz rerne, sečemo je na parčiće i takođe nalivamo pilećom supom.

Prijatno!

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala