Misterija u Hurgadi: Kako su umrli britanski turisti u hotelskoj sobi

© Foto : PixabayHurgada
Hurgada - Sputnik Srbija
Pratite nas
Tela dvoje britanskih turista, koji su pod misterioznim okolnostima preminuli u letovalištu Hurgadi, najverovatnije će sledeće nedelje biti vraćena u Britaniju, saopštilo je Ministarstvo turizma Egipta.

Ministarstvo je navelo da je urađena autopsija tela Džona Kupera (69) i njegove supruge Suzan (63) i da će njihova porodica biti obaveštena o rezultatima kada budu kompletirane forenzičke analize, preneo je Tanjug, pozivajući se na AP.

Egipatski javni tužilac nedavno je odbacio spekulacije da su britanski turisti umrli u letovalištu Hurgadi zbog emisije otrovnog gasa u njihovoj sobi.

Oni su preminuli u hotelu „Stajgenberger akva medžik“ na Crvenom moru.

Kancelarija tužilaštva je saopštila da je inspekcijom utvrđeno da u sobi u kojoj su boravili Džon i Suzan Kuper nije bilo curenja, niti emisije štetnih ili otrovnih gasova.

Svi uređaji u sobi su, kako se navodi, funkcionisali normalno.

Egipatsko tužilaštvo se oglasilo nakon što je ćerka britanskog para Keli Ormerod izjavila za „Skaj njuz“ da se „nešto sumnjivo dešava“, posebno što se njeni roditelji nisu žalili na zdravstvene probleme pre odmora.

Zbog smrti Britanaca iz hotela u kojem su bili smešteni bilo je evakuisano 300 turista.

Predstavnici hotela tvrde da je Džon imao problema sa srcem, ali njihova ćerka smatra da su umrli pod nerazjašnjenim okolnostima i tvrdi da su bili zdravi.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala