Sve zbog klika: Jutjuber namerno prešao u drugu traku, ubio sebe, nedužnu ženu i dete

© AFP 2023 / Samantha SinSajt Jutjub
Sajt Jutjub - Sputnik Srbija
Pratite nas
Trevor Hitman (18), poznata američka zvezda „Jutjuba“ poginuo je danas u Kaliforniji.

Prilikom brze vožnje u suprotnom pravcu njegovo sportsko vozilo je udarilo u drugo. Na licu mesta su preminuli Trevor, 43-godišnja Elijen Pizaro i njena 12-godišnjakinja ćerka Arijana, dok je veliki broj drugih vozača povređen.

Ovaj 18-godišnjak, poznatiji kao Mekskilet, stvorio je bogatstvo igrajući video-igre. Međutim, u poslednje vreme imao je raznih poteškoća jer je obavljao „nelegalne radnje u video-igrama“. On na Jutjubu ima milione pratilaca, ali je jednom prilikom izjavio kako je zbog te „zabrane“ izgubio veliki broj onih koji prate njegov rad.

​„Dejli mejl“ piše da se Trevor namerno vozio neprilagođenom brzinom jer je želeo da izvrši samoubistvo, kao i da je patio od mentalne bolesti.

„Taj automobil je leteo“, „Izgledalo je kao da je na filmu“, „Bilo je užasno“, „Sve se dogodilo u nekoliko sekundi“, bili su samo neki od komentara očevidaca koji su dali izjave za tamošnje medije, prenosi Blic.

​Oni koji su ga poznavali ili pratili njegov rad, oglasili su se na društvenim mrežama i izrazili svoju duboku tugu zbog smrti.

Detaljnom istragom biće utvrđeno kako i zašto je došlo do ove velike tragedije.

​Ubrzo nakon nesreće, oglasio se i sin i brat tragično stradalih, koji je osnovao stranicu GoFoundMe kako bi prikupio novac za sahranu najmilijih.

„Moja majka i sestra su tragično izgubile život u saobraćajnoj nesreći u San Dijegu. Moj deda, brat i ja pokušavamo da se povratimo i da shvatimo šta se dogodilo. Moramo da nastavimo sa svojim životima. Hvala ljudima širom sveta što pomažu u prikupljanju novca“, rekao je Dominik za „San“.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala