Sito, pa besno: Objavljeni najčudniji zahtevi bogatih avionskih putnika

CC BY 2.0 / Flickr / John Creasey / Unutrašnjost privatnog aviona
Unutrašnjost privatnog aviona - Sputnik Srbija
Pratite nas
Privatne avio-kompanije objavile su najčudnija pitanja koja su postavljali bogati klijenti.

Jednom je klijent iznajmio avion za konja. Drugi bogataš platio je istovremeno dva aviona kako ne bi odlagao presedanje. Putnik koji je leteo iz Evrope u Ameriku zakazao je dodatno zaustavljanje: njegovom štenetu trebalo je da tokom leta protrlja šape na travnjaku.

Pas - Sputnik Srbija
Prinudno sletanje na aerodrom u Moskvi: Pas tokom leta otvorio vrata za prtljag

Takođe, zaposleni u avio-kompanijama prisetili su se slučaja iznajmljivanja aviona kako bi se udobno transportovala nagrađivana svinja. Još jedan klijent jedne od kompanija platio je gurmanske sendviče i sveže povrće i voće za papagaja.

Jedan ljubavni par platio je šest sati leta tokom kojeg im je služena romantična večera i spa-tretmani. Program letenja takođe je uključivao i izvođenje čuvenog operskog pevača. Avion je trebalo da sleti na isti aerodrom odakle je i poleteo — zaljubljeni su samo želeli romantiku na nebu, piše „Dejli mejl“.

Zaposleni u kompaniji „Prajvat flaj“ prisetili su se slučaja kada je čovek koji je slavio rođendan zakupio avion ove avionske kompanije. Ali zbog toga što je u programu proslave bila torta sa svećicama, u avionu je pozvan i vatrogasac: otvoreni plamen bez specijaliste na brodu je zabranjen.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala