Šok kakav nisam video za 45 godina na putu: Beograđanin poginuo u Hrvatskoj (video)

Pratite nas
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na vijaduktu Rebri na putu Istarski ipsilon jedna osoba je poginula, saopšteno je iz istarske Policijske uprave, prenose hrvatski mediji.

U nesreći su učestvovala tri vozila, a poginuo je vozač automobila beogradskih registarskih oznaka, dok su dve osobe lakše povređene, prenosi Hina.

U nesreći su učestvovali i automobil iz BiH, kao i manje teretno vozilo varaždinskih tablica.

Spasioci su na mestu nesreće zatekli stravičan prizor. Iz uništenog „audija“ izleteo je motor. Vatrogasci su morali da seku lim kako bi došli do stradalog.

„U automobilu smo primetili i jedno dečje sedište i nekoliko igračaka, međutim vozač ’audija‘ je bio sam u vozilu“, rekli su vatrogasci.

Kako je preneo HRT, vozač „pežoa 301“ bosanskohercegovačkih tablica izjavio je da je „audi“ odjednom skrenuo na levu stranu, udario u kamion i odbio se na njegov automobil.

„Bio je to veliki šok, prvi put sam ovo doživeo nakon 45 godina vozačkog staža“, rekao je za HRT potreseni vozač „pežoa“.

„Šta da vam kažem, to je bio sekund. ’Audi‘ se kretao iz smera Rijeke prema Puli i u jednom trenutku je prešao na moju stranu. Pokušao sam da se maknem u stranu koliko sam mogao, ali sudar je bio neizbežan. Bio sam bespomoćan. Udario je u moju levu stranu i nažalost završilo je kako je završilo. Hitna pomoć je došla za samo nekoliko minuta i sad sam u bolnici u Rijeci. Imam povrede glave. Zasad je sve dobro i svaka čast lekarima i bolničkom osoblju, imam samo reči hvale“, rekao je „Glasu Istre“ još vidno potresen Vid Cafuk, vozač kamiona TAM u kog je udario „audi“.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala