„Izgubljeni“ Porošenko pronađen (foto)

© Sputnik / Alexey Vitvitsky / Uđi u bazu fotografijaPrezident Ukrainы Petr Porošenko pered načalom sъezda Evropeйskoй narodnoй partii v Brюssele
Prezident Ukrainы Petr Porošenko pered načalom sъezda Evropeйskoй narodnoй partii v Brюssele - Sputnik Srbija
Pratite nas
Ukrajinski predsednik Petro Porošenko, nakon što su mediji spekulisali da je otišao na odmor jer se nakon obeležavanja godišnjice pokrštavanja Rusije prošle sedmice više nije pojavljivao u javnosti, pronađen je i to u jednom od poznatih kijevskih restorana.
Predsednik Ukrajine Petro Porošenko - Sputnik Srbija
Ukrajinski mediji: Gde je Porošenko pobegao

„Dok smo večerali, moji prijatelji i ja smo za stolom do našeg primetili neplaniranog gosta, to je bio Petro Porošenko sa porodicom. Možda nije sasvim ispravno što sam slikao, ali sam to svejedno učinio. Ipak je reč o javnom mestu — kijevski restoran Manu“, napisao je autor fotografije Jaroslav Makitra, kojeg ukrajinski mediji vode kao političkog analitičara.

Ubrzo zatim, mediji su zvali predstavnike restorana koji su potvrdili da je Porošenko zaista bio tu i večerao sa porodicom.

Prethodno su ukrajinski mediji spekulisali da je Porošenko napustio zemlju kako bi iskoristio svoj godišnji odmor, budući da je administracija predsednika stavila „veo tajne“ na informaciju gde će letovati, uprkos činjenici da je sâm predsednik svojevremeno izjavio da će ove godine ostati na teritoriji Ukrajine.

Naime, mediji su saopštavali nekoliko verzija gde bi Porošenko mogao da letuje, od svog imanja u Španiji, preko plovidbe skupocenom jahtom po Sredozemnom moru.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala