Trampov sin Erik: Svi članovi porodice dobili su pisma sa belim prahom

© REUTERS / Rick WilkingIvanka Tramp sa suprugom Džeradom Kušnerom i braćom Donaldom Trampom Mladđim i Erikom Trampom na inauguraciji Donalda Trampa u Vašingtonu.
Ivanka Tramp sa suprugom Džeradom Kušnerom i braćom Donaldom Trampom Mladđim i Erikom Trampom  na inauguraciji Donalda Trampa u Vašingtonu. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Svi članovi porodice američkog predsednika dobili su pretnje u vidu pisama u kojima se nalazila određena supstanca koja je podsećala na beli prah, izjavio je Erik Tramp, srednji sin Donalda Trampa.
Donald Tramp sa porodicom - Sputnik Srbija
Pokušaj trovanja Trampovog sina — snaja u bolnici

Kako je rekao u intervjuu za televiziju „Foks“, svi ti slučajevi poprilično su uplašili sve članove porodice Trampa, budući da su svi bili u strahu da je u pitanju otrov poput antraksa.

On, međutim, nije precizirao na koji način je sprovedena istraga, odnosno da li je istraga uopšte i sprovedena, i kakvi su bili njeni eventualni rezultati.

Podsetimo, mediji su još u februaru ove godine saopštili da je Vanesa Tramp, supruga Donalda Trampa Juniora, dobila pismo u kojem se nalazila nepoznata bela supstanca.

Ona je zajedno sa još dve neimenovane osobe tada odmah prebačena u njujoršku bolnicu na posmatranje.

Mediji su tada saopštili da je taj incident istraživala američka tajna služba, iako je ubrzo utvrđeno da je Trampova snaja bila u dobrom zdravstvenom stanju.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala