Požar u Zemunu lokalizovan, povređeno šest vatrogasaca

© Tanjug / Edib TahirovićNa gašenju požara angažovano je 19 vozila i 62 vatrogasca
Na gašenju požara angažovano je 19 vozila i 62 vatrogasca - Sputnik Srbija
Pratite nas
Veliki požar koji je izbio u Ulici cara Dušana u Zemunu rano jutros je lokalizovan i kao je rečeno Tanjugu u MUP-u, trenutno se radi na dogašavanju. Požar, koji je gasilo više od 60 vatrogasaca sa 20 vozila, lokalizovan je posle četiri sata borbe.

U magacinu nameštaja u Zemunu, u Ulici cara Dušana 268, sinoć oko 22 sata izbio je požar na čijem gašenju je bilo angažovana 62 vatrogasca i 19 vozila, saopštio je MUP. Kako je javio Tanjug, u plamenu su bili salon nameštaja „Numanović pro domo“, fabrika „Gaj inžinjering“ i jedna privatna kuća u Ulici cara Dušana.

Stravičnom požaru, kako su rekli očevici, prethodila je jaka eksplozija, a nešto kasnije građani su počeli da se evakuišu iz svojih domova. 

Na licu mesta bio je veliki broj pripadnika policije i više desetina vatrogasnih vozila koji su pokušavali da ugase požar koji bukti.

Prema navodima Hitne pomoći, intervenisale su četiri lekarske ekipe, a šest vatrogasaca je zbrinuto, uglavnom zbog dima.

Jedan vatrogasac, starosti 43 godine, pretrpeo je opekotine prvog i drugog stepena, ali nije odveden na dalje lečenje, a drugi, 39 godina star, ima opekotine grudnog koša prvog stepena i prebačen je u Urgentni centar.

Požar je zahvatio dva magacina nameštaja i građevinske plastike u Zemunu.

Više od 60 vatrogasaca je gasilo požar koji je lokalizovan posle više od četiri sata borbe sa vatrenom stihijom.

Zbog požara biće izmenjene sledeće linije prevoza: 73, 84, 702, 703, 704, 705, 706 i 707.

U tom delu Zemuna i dalje nema struje.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala