Olga Danilović: Nadam se da ću igrati u finalima kao Novak (foto)

© Tanjug / ZORAN ZESTIC Teniserka Olga Danilović
Teniserka Olga Danilović - Sputnik Srbija
Pratite nas
Mlada srpska teniserka Olga Danilović rekla je da još nije svesna da je u 17. godini osvojila prvu VTA titulu i poručila je da je spremna za pobede na velikim turnirima i gren slemovima.

„Ovo je velika stvar za mene da budem ovde ovako mlada. Još nisam svesna uspeha“, rekla je Danilovićeva na konferenciji za medije u Starom dvoru posle prijema kod gradonačelnika Beograda Zorana Radojičića.

O psihičkoj pripremi za stvari koje je očekuju rekla je da su je ljudi oko nje pripremali.

„Nisam prespavala, nisam oka sklopila i nisam još svesna, mislim da će mi trebati par dana da shvatim šta se desilo. Nisam znala kako se zovem od adrenalina, ovo je stvarno divan osećaj“, kazala je 17-godišnja teniserka.

© Tanjug / ZORAN ZESTIC Proslavljeni košarkaš Predrag Saša Danilović sa ćerkom Olgom
Proslavljeni košarkaš Predrag Saša Danilović sa ćerkom Olgom  - Sputnik Srbija
Proslavljeni košarkaš Predrag Saša Danilović sa ćerkom Olgom

O narednim planovima i profesionalnim turnirima rekla je da im se u potpunosti okrenula i da se sprema za naredni gren slem.

„Spremam se za US Open. Pominjala sam već to, potpuno sam se okrenula profesionalnim turnirima, nisam videla sebe u malim turnirima više, mislim da sam bila spremna za veće turnire. Nisam očekivala tako brzo da napredujem“, rekla je Danilovićeva.

Priznala je da pritisak postoji, ali kaže da je to pozitivna vrsta treme koju ima svaki sportista.

„Potapova i ja u finalu smo odigrale divan meč, uvek smo bile tu jedna uz drugu i stvarno mi je draga i prijateljica i osoba. Nadam se da ću imati mnogo finala kao Novak Đoković“, dodala je Danilovićeva, ponovivši da joj je Đoković uzor, preneo je Tanjug.

„Svaki igrač ima svoj stil, moj idol je Đoković, on je vrhunski igrač i vrhunska osoba“, zaključila je ćerka proslavljenog srpskog košarkaša Predraga Danilovića.

Danilovićeva i zlatni vaterpolisti će danas izaći na balkon da proslave svoje uspehe.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala