Misteriozni objekat: Šta je Gugl snimio u blizini grčke obale? (video)

Pratite nas
Čudan objekat na obali Grčke pronađen je na aplikaciji „Gugl ert“ i izgleda da niko nema pojma o tome šta je, prenosi „Indipendent“.

Kako se navodi ovaj okrugli objekat je kompletiran s manjima krugovima u svojoj unutrašnjosti i jasno se može videti ispod površine mora, odnosno samo nekoliko metara od obale Mičanione kod Soluna.

Snimak je podeljen na „disclose.tv“, a to je uradio jedan korisnik aplikacije „Gugl ert“, koji tvrdi da je objekat dugačak skoro 70 metara.

Odmah nakon objavljivanja misterioznog snimka pojavili su se komentari korisnika interneta koji su pokušavali da odgonetnu šta se krije duboko u vodi, a najviše njih smatra da je reč o objektu nekadašnjeg svetionika ili čak vulkanskom krateru, prenosi B92.

„Zanimljivo je što je oblik simetričan. S obzirom da postoji luka na severu, možda je ona povezana sa ovom strukturom?“, samo je jedno od pitanja koje su postavljali ljudi na internetu.

S obzirom da je objekat veoma blizu obali i da je, sudeći po snimku, voda plitka, mnogi smatraju da je izuzetno čudno što ga niko do sada nije video ili što niko nije naišao na njega.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala