Još jedan osumnjičeni uhapšen zbog pokušaja otmice dede Jelene Đoković

© Flickr, Jonathan DavisInterventna policija u Beogradu
Interventna policija u Beogradu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da su njegovi pripadnici uhapsili D. J. (1980) zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo iznuda u pokušaju.

On se sumnjiči da je zajedno sa B. M. (1982), koji je već uhapšen, oko 3 sata ujutru ušao u kuću 80-godišnjeg muškarca u Ljigu od koga su, kako se sumnja, iz novčanika uzeli oko 26.000 dinara i jedan mobilni telefon, navodi se u saopštenju.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je u subotu da su pripadnici MUP-a uhapsili Branislava M. (36) iz Sremske Mitrovice, koji se sumnjiči da je izvršio krivično delo iznude u pokušaju, odnosno otmice dede Jelene Đoković u Ljigu. Prema Stefanovićevim rečima, informacije policije govore o tome da je bio jedan izvršilac i jedan pomagač.

Oni su zatim oštećenog vezali za dalekovod koji se nalazi u blizini kuće, a od porodice su tražili 2.000.000 evra za otkup.

Osumnjičenima D. J. i B. M. je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužiocu, piše u saopštenju.

Tanjug

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala