Konstantin Kostjukov: Amerika želi da bude veliki gazda celoj planeti (video)

© SputnikMaša Radović i Konstantin Kostjukov
Maša Radović i Konstantin Kostjukov - Sputnik Srbija
Pratite nas
Amerika, pre svega, ekonomski teži da uguši druge nacije. A danas je veliko pitanje koji je rat strašniji — oružani ili ekonomski? Prvi može da se završi, ali drugi može da traje ceo život i pitanje je šta je gore, kaže u intervjuu za Sputnjik Konstantin Kostjukov.

Umetnik koji je odavno mnogima postao prva asocijacija za balet, Konstantin Kostjukov, za Sputnjik je otkrio ko je bolji u svojoj struci — Nurejev ili Barišnjikov, koje kućne poslove s lakoćom obavlja, ali i šta je za njega definicija lepote.

Kostjukov, koji je inače poreklom iz Rusije, detinjstvo je proveo u Kijevu. Na našu konstataciju da je s današnjeg političkog aspekta verovatno nezahvalno za čistokrvnog Rusa da odrasta u srcu Ukrajine, baletski igrač nam je pojasnio trenutnu situaciju:

„Postoji jako puno Rusa u mom gradu, pa je sigurno cela atmosfera neprijatna negde. Međutim, ne vidim da je sad počeo neki sukob između ljudi, između komšija, braće, sestara. Hvala Bogu, do sada još toliko pameti imaju. Ne bi valjalo da to pređe u mržnju, onda bi to bila velika agonija. Roditelji su mi tamo, rodbina mi je tamo i u principu je zasad sve u redu, nije ništa toliko drastično strašno, mada, verovatno, u mozgu postoji ta jedna mala misao zato što se desilo nešto što u principu ne bi trebalo da se desi“.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala