Ko je pokušao da otme dedu Jelene Đoković

© Sputnik / Aleksandar MilačićPolicija
Policija - Sputnik Srbija
Pratite nas
Deda Jelene Đoković, supruge najboljeg srpskog tenisera, pronađen je vezan za metalnu konstrukciju u blizini svoje kuće, a na sebi nije imao vidljivih povreda. Policiji je rekao da su jutros oko 3.00 sata u njegovu kuću ušla dvojica maskiranih razbojnika koja su mu iz novčanika uzela oko 26.000 dinara i mobilni telefon.

Policija je, kako je saopštio MUP, odmah obavila razgovor sa pronađenim muškarcem i o svemu obavestila Više javno tužilaštvo u Valjevu. Za počiniocima se traga.

Predsednik Opštine Ljig Dragan Lazarević potvrdio je da je deda supruge Novaka Đokovića M. R. pronađen vezan u kukuruzištu i da je reč o pokušaju otmice.

„Tu je slučajno prolazio direktor Komunalnog preduzeća Vladimir Stajić koji je čuo zapomaganje i priskočio u pomoć. Kontaktirali smo već nekoliko puta njegovu ćerku, Novakovu taštu, koja se trenutno nalazi u Monte Karlu, i koja nam je rekla da njenom bratu stižu poruke u kojima se traži dva miliona evra za otkup“, naveo je Lazarević, prenosi Tanjug.

Iz pi-ar tima Novaka Đokovića saopšteno je da je porodica „u potpunom šoku zbog svega što se desilo“.

„Deda Jelene Đoković, zbog svih okolnosti, nije u stanju da daje izjave medijima, baš kao ni Novak i Jelena, ali se zahvaljuju policiji na brzoj reakciji. Zbog činjenice da je istraga još u toku, moli se javnost za razumevanje“, navedeno je u izjavi.

Tanjug

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala