Tramp: Nisam blag prema Putinu

© Sputnik / Sergeй Guneev / Uđi u bazu fotografijaAmerički predsednik Donald Tramp na sastanku sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom
Američki predsednik Donald Tramp na sastanku sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom - Sputnik Srbija
Pratite nas
Američki predsednik Donald Tramp odgovorio je medijima koji su ga kritikovali da je tokom susreta sa ruskim liderom Vladimirom Putinom bio prilično blag, rekavši da su takve izjave pune predrasuda, te da se ranije takav pristup smatrao prostom diplomatijom.
Predsednik SAD Donald Tramp - Sputnik Srbija
Tramp: Ako propadnu dogovori biću Putinov najgori neprijatelj

„Dočekala me je žestoka kritika od strane lažnih medija, jer sam navodno bio previše dobar prema Putinu. Ranije bi takav pristup nazvali jednostavno diplomatijom. Kada bih vikao, bio bih previše žestok. Setite se kada su govorili da sam bio previše žestok prema Kimu (Džong Unu, predsedniku Severne Koreje). Licemeri!“, napisao je on na Tviteru.

Prethodno je Tramp rekao da je on tokom susreta sa Putinom u Helsinkiju 16. jula pokušao da popravi američko-ruske bilateralne odnose, kao i da sa Rusijom sklopi „dobar posao“.

Tada je ponovo osuo paljbu po medijima koji su ga kritikovali da nije bio dovoljno čvrst prema Putinu, rekavši da se tako „ne možeš ponašati ako želiš da sklopiš posao sa nekim“.

„Ja nisam kao drugi predsednici“, dodao je tada Tramp.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala