Morinjo: Svetsko prvenstvo u Rusiji je neverovatno

© Sputnik / Alekseй Daničev / Uđi u bazu fotografijaStadion u Sankt Peterbugu na Svetskom prvenstvu u fudbalu
Stadion u Sankt Peterbugu na Svetskom prvenstvu u fudbalu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Legendarni portugalski trener Žoze Morinjo, koji se pridružio ekipi televizije RT za vreme Svetskog prvenstva u fudbalu, nazvao je Mundijal koji se održava u Rusiji neverovatnim.
Kolumbijski fudbaleri Huan Kintero i Vilmar Barios, engleski fudbaler Hari Kejn i Kolumbijac Santjago Arijas na utakmici osmine finala Svetskog prvenstva u fudbalu 2018. - Sputnik Srbija
Morinjo: Engleska ima zlatnu priliku da uđe u finale

„Svetsko prvenstvo je neverovatno. Nadam se da će se završiti u istom duhu. Ako je i bilo incidenata, oni su bili neznatni. Uglavnom su svi dobro raspoloženi. Duh poštene igre se video i kada je Kristijano Ronaldo pomogao Edinsonu Kavaniju i kada su Japanci čistili smeće“, rekao je Morinjo na televiziji RT.

On je takođe rekao da će pamtiti ogromnu posvećenost reprezentacije Rusije na četvrtfinalnoj utakmici Svetskog prvenstva sa Hrvatskom.

„Rusi su jedva stajali na nogama na utakmici sa Hrvatskom. Bilo mi je drago što sam posetio Rusiju i doživeo sve ovo. Neumorno ponavljam da sam klupski trener, ali sada želim da učestvujem na Svetskom prvenstvu“, dodao je Morinjo.

Svetsko prvenstvo u fudbalu prvi put se održava u Rusiji od 14. juna do 15. jula. Utakmice su se igrale u 11 gradova: Moskvi, Sankt Peterburgu, Volgogradu, Jekaterinburgu, Kazanju, Kalinjingradu, Nižnjem Novgorodu, Rostovu na Donu, Samari, Saransku i Sočiju.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala