Belgijski navijači znaju šta je „crvene đavole“ dovelo do borbe za finale (foto)

© Sputnik / Vladimir Astapkovič / Uđi u bazu fotografijaReprezentativci Belgije proslavljaju pobedu nad Brazilom i plasman u polufinale
Reprezentativci Belgije proslavljaju pobedu nad Brazilom i plasman u polufinale - Sputnik Srbija
Pratite nas
Belgija na SP u Rusiji beleži fantastične rezultate, stigla je do borbe za medalju, igra zaista odlično, a njeni navijači se sjajno zabavljaju na tribinama.
Azar slavi pogodak - Sputnik Srbija
Peckanje pred derbi: On je naša zvezda, ali neka ne sija večeras

Oduševljeni dosad urađenim, oni su rešili da potraže šta je to poteralo njihove fudbalere da zaigraju junački i počiste sve pred sobom. Svoje otkriće su predstavili u vidu crteža. Na njemu se vidi legendarni strip junak Obeliks, koji daje čarobni napitak Lukakuu, dok iza njega u redu čekaju Azar, Kompani i golman Kurtoa. Ne znamo koliko ima istine u tome, ali po onome što belgijski reprezentativci prikazuju na terenu, možda i zaista imaju neki čarobni napitak koji će ih odvesti do titule.

Šta će uraditi večeras u prvoj polufinalnoj utakmici sa dobrim poznanicima Francuzima, možete pratiti u našem blogu uživo.

© Sputnik / Maksim Bogodvid / Uđi u bazu fotografijaNavijači Belgije sa transparentom koji otkriva „tajnu uspeha“ njihove reprezentacije
Navijači Belgije sa transparentom koji otkriva „tajnu uspeha“ njihove reprezentacije - Sputnik Srbija
Navijači Belgije sa transparentom koji otkriva „tajnu uspeha“ njihove reprezentacije

Da podsetimo, Belgijanci su dosad jedini ostvarili svih pet pobeda na prvenstvu, postigli su najviše golova, a imali su hrabrosti da „izaberu“ Brazil za protivnika, i njega rutinski poslali kući.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala