Čerčesov pozvao navijače na SP u Katar

© Sputnik / Nina Zotina / Uđi u bazu fotografijaGlavni trener fudbalske reprezentacije Rusije Stanislav Čerčesov i reprezentativci pre izvođenja penala u četvrtfinalnoj utakmici Svetskog prvenstva u fudbalu protiv Hrvatske
Glavni trener fudbalske reprezentacije Rusije Stanislav Čerčesov i reprezentativci pre izvođenja penala u četvrtfinalnoj utakmici Svetskog prvenstva u fudbalu protiv Hrvatske - Sputnik Srbija
Pratite nas
Glavni trener fudbalske reprezentacije Rusije Stanislav Čerčesov rekao je svojim igračima da je njihovo glavno dostignuće na Svetskom prvenstvu to što su postali istinski jedno sa zemljom.

„Vaše glavno dostignuće je da ste postali istinski jedno sa svojom zemljom!“, rekao je Čerčesov igračima, piše na nalogu ruske reprezentacije na Tviteru.

​Čerčesov je na današnjem susretu sa navijačima u Moskvi izjavio da je reprezentacija želela da prođe četvrtfinale i da će se potruditi da ostvari bolji plasman na Svetskom prvenstvu 2022. godine u Kataru.

„Drago nam je što možemo sve vas da pozdravimo“, rekao je Čerčesov na susretu sa navijačima u fan-zoni u Moskvi.

„Bili smo zajedno, vi ste bili naš 12, 13, 14, 15. i 16. igrač. Želeli smo da prođemo dalje, ali nismo uspeli. Za četiri godine u Kataru bićemo bolji, ali bez vas će biti teško. Dakle, svi idemo tamo“, istakao je Čerčesov.

Reprezentacija Rusije je u subotu u Sočiju izgubila u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u fudbalu od Hrvatske nakon izvođenja penala. Za rusku reprezentaciju ulazak u četvrtfinale je najbolji rezultat na svetskim prvenstvima.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala